Daklekkage in Weert

U weet direct wat er aan de hand is wanneer u de donkere plek op het plafond ziet. Om schade door een daklekkage Weert te voorkomen kunt u het beste contact opnemen met een dakdekker. De dakdekkers van BMP Vastgoedonderhoud hebben alle soorten daklekkages wel eens meegemaakt. Wij kunnen u dus altijd helpen! Meer informatie over oorzaken van daklekkages en over lekkages in een plat dak of schuin dak vindt u hieronder. Met spoed een dakdekker nodig? Bel ons dan gerust op 085 - 106 15 01.

Daklekkage Weert: wat te doen?

Vaak is de oorzaak van de lekkage wel bekend en kan er snel actie ondernomen worden. Dit is belangrijk omdat er een grote kans is op schade als gevolg van de lekkage. Plaats emmers indien het water uit uw plafond sijpelt. Vergoedt uw verzekering de schade? Dan is het verstandig om foto’s van het lek te maken. Dit helpt de verzekering bij de afhandeling. Het is geen goed idee om zonder ervaring uw dak op te gaan. Een dak met een lek is niet in de beste staat. Laat dit liever over aan een specialist.

Onze werkwijze bij daklekkage in Weert

Wij houden de kwaliteit van onze dienstverlening graag hoog. Mede door onze heldere werkwijze bij daklekkage Weert kunnen wij deze kwaliteit garanderen. Wij inventariseren het probleem. Dit betekent dat wij aandachtig naar u luisteren en alle mogelijke details achterhalen over het probleem met uw dak. Om een volledig beeld te krijgen van de oorzaak van het lek maken wij eerst een afspraak met u voor een dakinspectie. Op basis daarvan kunnen wij aangeven wat de dakreparatie precies gaat inhouden.

Wij inspecteren uw hele dak, zodat we geen mankementen over het hoofd zien. Dakgoten, schoorsteen, dakbedekking, dakramen, alles komt aan bod. De controle van uw dak zal veel duidelijkheid verschaffen over wat er nodig is voor een eventuele dakreparatie. Wij geven u een gedetailleerd overzicht en overleggen met u over de kosten. Bent u akkoord met ons voorstel, dan maken wij een afspraak met u en zullen wij uw daklekkage repareren. Wij overleggen tijdens ons werk ook met u over wat we precies doen.

Oorzaken lekkage dak

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Dieren die nesten bouwen in uw dak en andere invloeden van buitenaf spelen mee. Een daklekkage Weert valt nooit helemaal te voorkomen, maar u kunt de kans op een lekkage wel verkleinen door eens in de zoveel tijd dakonderhoud uit te laten voeren.

Lekkage plat dak

Water gaat vaak door het dak naar binnen wanneer de waterafvoer niet naar behoren werkt. Dit veroorzaakt de lekkage plat dak. Soms moeten de dakgoten even vrijgemaakt worden van bladeren, zodat de afvoer van water weer naar behoren werkt. Een plat dak repareren vergt wel wat handigheid. Ziet u dit niet zitten, dan staat een ervaren dakdekker van BMP Vastgoedonderhoud klaar om uw dak te repareren. Bel direct op 085 - 106 15 01.

Lekkage schuin dak

Verschillende onderdelen van het dak kunnen kapot gaan en een lekkage schuin dak veroorzaken. Vaak zijn het bij een schuin dak kapotte of afgewaaide dakpannen. Mocht de schade beperkt zijn, dan kunnen we de daklekkage vaak direct repareren. Wij verhelpen een daklekkage door een losse dakpan direct voor u, maar plannen even een nieuwe afspraak met u in indien het om een groter probleem gaat.

Bel gerust bij daklekkage in Weert

Liever vandaag dan morgen uw daklekkage gerepareerd? De dakdekker van BMP Vastgoedonderhoud doet er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Voordat wij uw dak op gaan maken wij heldere afspraken met u. Met uw daklekkage in Weert bent u bij ons aan het juiste adres. Direct een afspraak maken of advies nodig? Bel ons gerust op 085 - 106 15 01. Wij staan u te woord.