Dakisolatie in Weert

Is het dak van uw woning of bedrijfspand nog niet geïsoleerd? Kies dan snel voor dakisolatie, want warmte stijgt omhoog en gaat zonder dakisolatie snel weer verloren. U kunt dus flink op uw stookkosten besparen als u dakisolatie laat plaatsen. Een dak isoleren kan op verschillende manieren. Dit is voor een groot deel afhankelijk van het soort dat u heeft, want niet elke vorm van dakisolatie past bij elk soort dak. Een schuin dak kan bijvoorbeeld aan de buiten- en binnenzijde geïsoleerd worden, maar een plat dak kunt u alleen aan de buitenzijde isoleren.

U kunt er ook voor kiezen om uw zoldervloer te isoleren als u de zolder zelf niet verwarmd. Maar uw dak aan de binnenkant isoleren raden wij af, want dit kan zorgen voor vervelende vochtproblemen. Woont u in Weert of in de omgeving van Weert en wilt u meer weten over dakisolatie? U kunt op ons rekenen. Bel 085 - 106 1600 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Materialen voor dakisolatie

Om een goede keuze te maken voor het materiaal waar u uw dak mee wilt isoleren is het verstandig om u te oriënteren, of om de hulp in te schakelen van een ervaren dakdekker. In Weert en in de omgeving van Weert zijn wij u graag van dienst. De verschillen zijn duidelijk aantoonbaar en het ene materiaal is dikker dan het andere, van de ene soort heeft u dus meer nodig dan van een andere variant. Voorbeelden van isolatiemateriaal zijn: glaswol, steenwol, piepschuim- of hardschuimplaten en nog veel meer. Kiest u voor dakisolatie in Weert? Maak dan een afspraak met de door ons aangedragen professional.