Dakisolatie in 's-Hertogenbosch

U zult veel profijt hebben van dakisolatie. Hieronder vindt u meer informatie over de kosten voor dakisolatie, de voordelen van dakisolatie en de verschillende soorten. Al een keuze gemaakt omtrent dakisolatie in 's-Hertogenbosch? Praat gerust nog even met onze dakdekker in 's-Hertogenbosch. Heeft u een rare vraag? Rare vragen bestaan niet. Bel ons dus gerust, dan beantwoorden wij al uw vragen over de isolatie van uw dak. Wij zijn bereikbaar op 085 - 106 15 01.

Dakisolatie: de voordelen

Het grootste voordeel van dakisolatie is besparing van kosten. De kosten die u kunt besparen kunnen variëren van tussen de €400 en €800 per jaar. Dit zijn de kosten als er wordt uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3 gas. Heeft u de huidige gasprijs bij de hand, dan kunt u een realistische inschatting maken van hoeveel u aan kosten kunt besparen bij dakisolatie in 's-Hertogenbosch. Drie andere voordelen van dak isoleren:

  • Uw wooncomfort gaat erop vooruit.
  • U helpt het klimaat ermee, aangezien u minder CO2 de atmosfeer instuurt.
  • Uw huis wordt meer waard.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in 's-Hertogenbosch zijn afhankelijk van het dakdekkersbedrijf en het type dakisolatie, maar zullen uitkomen op tussen de €1000 en €4500. Wellicht zijn er landelijke of lokale subsidies beschikbaar die een gedeelte van de kosten kunnen dekken. Aan subsidies zijn vaak wel voorwaarden verbonden. Voordat u in aanmerking komt moet u daar dus aan voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De dakdekkers van RNT Dakspecialist plaatsen alle typen dak isolatie voor u. Onze werkzaamheden omvatten naast het isoleren van het dak ook nog: dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. Wij staan voor deskundigheid, veiligheid en kwaliteit en denken bij het plaatsen van dakisolatie in 's-Hertogenbosch ook aan het milieu.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie aan de binnenzijde van een plat dak geeft een goede isolatie. Een goed moment om dit te doen is wanneer de dakbedekking vernieuwd moet worden. Dan slaat u twee vliegen in één klap. Een mooie manier om uw schuine dak te isoleren is dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Hierdoor ontstaat goede isolatie. Heeft u de verwarming op zolder niet aan staan, dan kunt u ook kiezen voor zoldervloerisolatie. Dan is er minder isolatiemateriaal nodig, dus voordelig en snel.

Dakisolatie buitenzijde

Een snelle manier om uw platte dak te isoleren is door dakisolatie aan de buitenzijde aan te brengen. Er worden dan platen op de bestaande dakbedekking gelegd. Onze ervaring leert ons dat er bij een schuin dak het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde gekozen kan worden. Dit zorgt voor de meest effectieve isolatie. Bent u op zoek naar een snelle oplossing voor de isolatie van uw schuine dak? Kijk naar de mogelijkheden van isolatiemateriaal dat onder de dakbedekking wordt gespoten.

Dakisolatie 's-Hertogenbosch door RNT Dakspecialist laten uitvoeren

Wij hebben altijd ruimte in onze agenda om u snel te helpen. Wilt u meer weten oven dak isoleren of even om de tafel zitten? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085 - 106 15 01 of een afspraak maken via het contactformulier.