Nieuwe dakbedekking Weert

Als dakdekker in Weert is de door ons aangedragen professional uw specialist in verschillende typen dakbedekking en heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van dakbedekking. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in bitumen bedekking, maar ook in kunststof, EPDM en zinken dakbedekking zijn wij goed thuis! Wij hebben veel ervaring in verschillende soorten daktechnieken. Wilt u kunststof voor uw dak in Weert? Of twijfelt u nog? We adviseren u hier graag over en komen desgewenst langs in Weert en omgeving. Bel 085 - 106 1600 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Verschillende typen dakbedekking

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumineuze dakbedekking. Deze daktechniek is populair omdat bitumen een hoge weerstand heeft, niet snel verouderd en geschikt is voor recycling. Vooral wanneer hoge en langdurige prestaties worden verlangd, is bitumen dakbedekking een logische keuze.

Daarnaast wordt ook kunststof steeds vaker gebruikt. De kunststoffen dakbedekking is populair, omdat kunststof een levensduur heeft van vele jaren en 100 procent bestand is tegen uitstralen. Ook wordt EPDM nog steeds vaak gebruikt. EPDM is een synthetisch rubber. De levensduur van daken met deze bedekking ligt ruim boven de dertig jaar. Volgens velen is deze daktechniek de best bedenkbare dakbedekking die momenteel verkrijgbaar is. EPDM is ongevoelig voor uv en ozon en bestand tegen vele zuren en zouten en rotbestendig.